Mercury Båtmotorer

 

Sedan starten har varje Mercury utombordare överträffat både branschstandarder och konsumenternas förväntningar i fråga om prestanda, bränsleekonomi och hållbarhet. Det är en tradition som fortsätter än i dag.

Ta Verado ® till exempel. Endast Mercury erbjuder ett exklusivt motorkoncept som levererar den bästa tvåtaktsprestandan i ett fyrtaktspaket, med komforthöjande funktioner som gör varje båttur till en unik upplevelse.

Om vattensport är din passion har du förståndet att välja Mercury OptiMax ®. Mercury OptiMax levererar tvåtaktsprestanda med avgasutsläpp och bränsleförbrukning som en fyrtaktsmotor.

Mercury är också ledande inom fyrtaktsteknologi med de mest moderna och det bredaste utbudet av fyrtaktsutombordare i branschen.

När du nu för tiden upplever en jämn kontrollerad Digital Throttle and Shift eller blixtsnabb acceleration av 'Fury'-propellrar, är det lätt att se varför Mercury fortfarande är fokuserad på sin upphovsmans höga mål.

Med över 70 års engagemang, passion och innovativ teknik investerade i utvecklingen av båtmotorer, har Mercury åtagit sig att förbättra båtlivet för alla.

Allt från produkter till service och kundnöjdhet, leder Mercury vid varje tur.